Lababonnement

SPARK maakt de maker in je los!

Wat houdt het abonnement in?

Maak nu kennis met ons abonnement voor het toffe fablab, voor slechts 50 euro per maand, exclusief BTW. Met het abonnement maak je onbeperkt gebruik van alle faciliteiten in het lab, zonder dat je telkens een apparaat of machine apart hoeft te huren. Net of binnenkort afgestudeerd en heb je grootste plannen voor je eigen bedrijfje of studio? Geen lab op school meer voor handen en geen schuur in je achtertuin? Kom naar het SPARK Lab en sluit een abonnement af. Ideaal voor als je vaak aan het maken slaat voor je startende onderneming of studio.

Lid worden? Vul onderstaand formulier in en wij sturen je een bevestiging van je abonnement!

ja, ik wil tot wederopzegging lid worden van SPARK

Persoonlijke gegevens:

Adres gegevens:

Word lid vanaf:

Je krijgt na verzenden direct een bevestiging van je abonnement-aanvraag op het ingevulde e-mailadres. We sturen je vervolgens een machtigingsformulier per post. Dit neemt een aantal werkdagen in beslag. Nadat wij je getekende machtiging hebben ontvangen kun je aan de slag!

Ja, ik abonneer me hierbij op de nieuwsbrief van SPARK

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Heb je nog vragen? Mail ons via info@sparkcampus.nl. Het Lab is gevestigd op de SPARK Campus aan de Graafsebaan 3 te Rosmalen, we zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 09:30 tot 16:00 uur. Parkeren op het terrein is gratis.