Abonnement

Abonnement

De Makers Zone werkt met een abonnement. Voor een vaste prijs per maand heb je toegang tot alle werkplaatsen en machines. Machines en werkbanken kun je makkelijk online reserveren, zodat je zeker weet dat er plaats is. Materialen, zoals houten platen, foam, metaal, kunststof of materiaal voor de printers hebben we op voorraad en kun je ter plekke aanschaffen. Prototypes en projecten kun je opslaan in het lab, mits het aan bepaalde afmetingen voldoet.

De abonnementenverkoop start begin mei 2019. Een abonnement gaat 100 euro per maand kosten, daarvoor krijg je ongelimiteerde toegang tot de makers zone gedurende openingstijden. Er komen ook speciale dagpassen, bedrijfsabonnementen en andere specifieke abonnementen (voor 65+-ers, scholieren en studenten, maar ook voor verenigingen). Nu alvast inschrijven als belangstellende? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, dan zit je vooraan!

Cursussen, workshops en rondleidingen

Vanaf begin mei is het cursusaanbod bekend. We geven (verplichte) trainingen om met bepaalde machines om te kunnen gaan. Deze moet je gevolgd hebben om het apparaat daadwerkelijk zelfstandig te mogen bedienen. Daarnaast geven we workshops die je aanvullende vaardigheden en inspiratie bieden. Ook bieden we rondleidingen en inspiratieworkshops voor groepen.