Nieuws & Agenda

Instructable design

Ideeën beginnen met een ontwerp. Dat ene beeld in je hoofd op papier krijgen. Maar daar houdt het ontwerpproces niet op, want breng dat platte vlak maar eens tot leven in een echt tastbaar product of prototype. Ontwerpen is knutselen, klooien, proberen en weer opnieuw beginnen. Dat proces herkent elke designer: je eindeloze zoektocht naar het juiste materiaal, het zoeken naar een online instructable, het bijschaven van je ontwerp en het tot in de finesses afwerken van het materiaal. Van sieraad, meubel tot huis.

In de vijfde editie van ‘schaften met designers’ komen ideeën opnieuw tot leven en vertellen ontwerpers over hun route naar het uiteindelijke product. Hoe kregen zij het voor elkaar? Wat was hun eureka-moment? Hoe is het om je product uiteindelijk in een winkel te zien liggen?

Zorg dat je erbij bent en meld je aan voor dit toffe event tijdens de Dutch Design Week. Broodje, koffie en inspiratie staan voor je klaar. Dinsdag 23 oktober, inloop vanaf 08:15 uur, start 9 uur tot 11 uur, Plan B, Hurksestraat 19, Eindhoven. Meedoen=gratis.

Meld je vandaag nog aan via deze link.