Nieuws & Agenda

SPARK verwelkomt de nieuwe partner en bewoner Bylder.com op de campus. Bylder.com is een Home Renovation Platform en anticipeert op een nieuwe generatie woningbezitters. Een generatie die is opgegroeid met het internet en relatief onhandig is. Deze doelgroep is anders dan de babyboomers waar wij nu nog mee te maken hebben.

Vanwege deze nieuwe generatie woningbezitters worden vakmannen nu al steeds vaker via het online-kanaal gevonden en zal de fysieke b2c bouwmarkt en b2b bouwhandel steeds meer concurrentie ondervinden van e-tailers. Niet alleen vanwege de webshops, maar ook omdat parallel aan deze ontwikkeling (ontwerp)software steeds beter in staat is om ook een sanitair of keukenshowroom te vervangen. Digitale ontwerpen worden alsmaar realistischer en met de definitieve doorbraak van Augmented Reality wordt het steeds makkelijker de showroom letterlijk bij de mensen in huis te brengen. Bylder.com anticipeert op een veranderend woningrenovatie landschap door continu te experimenteren en nieuwe inzichten te vergaren.

Voor aankomende periode willen zij gaan investeren in de verdere ontwikkeling van het platform en met een focus op de webshop en eigen voorraad. Tezamen met een logistieke pilot in regio Den Bosch willen zij ervoor gaan zorgen dat je de deur niet meer uit hoeft om naar de bouwmarkt te gaan.

Bylder.com heeft voor SPARK Campus gekozen, omdat de bebouwde omgeving letterlijk één van de laatste industrieën is die nog door technologie moet worden veroverd. Daniël Paaij, Bylder.com “De innovatiegebieden in Bouw & Wonen zijn erg breed en het is daarom van belang daar bovenop te zitten. Daarnaast zijn wij op zoek naar strategische partners en investeerders en wellicht dat het netwerk van SPARK Campus mogelijkheden biedt. “

Meet Bylder.com via deze link.

 

Wil je ook partner of bewoner worden, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@sparkcampus.nl.