Nieuws & Agenda

SPARK verwelkomt nieuwe member VAN AKEN Concepts, Architecture & Engineering, één van de grootste Nederlandse architectenbureaus dat al bijna veertig jaar opvalt door vernieuwende ideeën en innovatief materiaalgebruik.

De kracht van VAN AKEN is vooral dat alle medewerkers hoogopgeleid zijn en daarnaast breed inzetbaar en uitstekend bekend zijn met vastgoed, beheer, duurzaamheid en de laatste BIM-ontwikkelingen. Opdrachtgevers komen graag terug bij VAN AKEN, voor complexe zorgvragen, hightech gebouwen en oplossingen voor gebieden met een hoge bevolkingsdichtheid.

VAN AKEN ziet de toegevoegde waarde van een innovatiecampus als SPARK om ontwikkelingen in de gebouwde omgeving vooruit te helpen. Technologie en creativiteit gaan daarbij hand in hand.

VAN AKEN hoopt verder de verbinding te maken met innovatieve bedrijven op de campus, om samen te werken en wederzijds inspiratie op te doen. Omdat er op dit moment veel verandert in de samenleving, is de verwachting dat de vraag naar vernieuwende woonvormen, combinaties van wonen en werken, alsmede vrijetijdsbesteding, leisure en alternatieve verblijfsruimten, blijft toenemen.

 

 

 

 

 

Meet VAN AKEN via deze link.