Nieuws & Agenda

SPARK verwelkomt deze maand nieuwe partner BrabantWonen. BrabantWonen wil als woningcorporatie een voortrekkersrol vervullen. Ze verhuren, onderhouden, renoveren en bouwen woningen, zorgvastgoed, kantoren, winkels en garages. In de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss is het aanbod breed en gevarieerd. In deze rol wil BrabantWonen samen met anderen de leefbaarheid van buurten verbeteren, goede voorzieningen voor zorg en welzijn realiseren en bewoners ondersteunen in hun persoonlijke groei. Ze herstructureren wijken en ontwikkelen nieuwbouw. Daarmee bieden ze keuzevrijheid in kwalitatief goede en betaalbare woningen en woondiensten.

De afgelopen jaren hebben SPARK en BrabantWonen intensief samengewerkt in verschillende projecten. Het combineren van kennis en het zoeken van samenwerking sluit aan bij de filosofie van BrabantWonen, vandaar de keuze om member te worden van SPARK.

“SPARK biedt de mogelijkheid om verbindingen te leggen met partijen waar anders wellicht nooit mee zou worden gesproken. Het geeft ons nieuwe inzichten, kan ons een spiegel voorhouden of kan iets nieuws in beweging zetten. Daarnaast kan het een podium bieden voor het uitwerken van nieuwe vraagstukken.”, aldus Örjan Game, Ontwikkelaar bij BrabantWonen Den Bosch.

Meet BrabantWonen via deze link.