Nieuws & Agenda

SPARK verwelkomt nieuwe partner Nathan. Nathan is een toonaangevende totaalaanbieder van hoogwaardige projecten, systemen en betrouwbare producten in duurzame klimaattechnologie in de Benelux. De onderneming biedt hét totaalpakket, van producten tot deskundig advies, op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen en is geautoriseerd fabrieksagent/importeur van de merken Uponor, alpha innotec en Komfort. Nathan neemt graag een voortrekkersrol op zich bij het informeren van alle partijen over duurzame klimaattechniek. Het nieuwe hoofdkantoor van Nathan in Zevenaar zal hét kennis- en expertisecentrum worden voor duurzame klimaattechniek. Alles draait in het centrum om kennisoverdracht en ontwikkeling van duurzame concepten.

SPARK staat voor innovatie, iets waar Nathan iedere dag mee bezig is in de vorm van innovatieve concepten om ieder gebouw in Nederland straks zonder fossiele brandstoffen te kunnen verwarmen en koelen. Daarom sluit Nathan zich graag aan bij het SPARK Netwerk.

“Kennisdeling vormt een cruciaal onderdeel voor onze tak van sport. Alle partijen in de bouwkolom hebben behoefte aan kennis op het gebied van duurzame klimaattechniek. Door lid te worden van SPARK kunnen we onze kennis aanbieden, maar tegelijk ook leren van andere leden en samen de energietransitie versnellen.”, aldus Carel Kraaijenhagen, Manager Sales bij Nathan.

 

Meet Nathan via deze link.