Nieuws & Agenda

Agenda

dinsdag 23 oktober 2018
Inschrijven

Schaften met Designers tijdens de Dutch Design Week

Locatie: TBD
Kosten: TBD

Op 23 oktober organiseert SPARK voor het vijfde jaar tijdens de Dutch Design Week een bijeenkomst exclusief voor SPARK relaties. Graag nodigen wij u uit voor deze ontbijtsessie met de titel "Schaften met designers" .Voor deze bijeenkomst kijken we uit naar een bijzondere inspirerende locatie in regio Eindhoven. De Dutch Design Week is het ideale moment om te verkennen wat creativiteit en meer specifiek het ontwerpend denken kan betekenen voor het SPARK netwerk. Tijdens een ontbijtsessie zullen met een aantal vragen aan de slag gaan. 

Met meer dan 400 evenementen verdeeld over 80 locaties en is de Eindhovense Dutch Design Week het grootste event op gebied van design in Nederland. Tijdens de week presenteren ontwerpers, bedrijven en opleidingen zich met state of the art design. Kijk voor meer informatie op http://www.ddw.nl/.

donderdag 29 november 2018
Inschrijven

Collegetour 2018

Locatie: TBD
Kosten: Gratis toegankelijk (na aanmelding)

SPARK gaat ook dit najaar weer in gesprek met inspirerende internationale gasten die op een inspirerende en innovatieve wijze hun steentje hebben bijgedragen aan deze maatschappij. Hierbij worden we bijgestaan door studenten en gerelateerde connecties. De leukste en meest originele vragensteller ontvangt een ludiek presentje.Meer informatie: noortje@sparkcampus.nl