Challenge

Eerste editie SPARK Challenge “close the loop” van start!

Tijdens de challenge nemen studententeams het tegen elkaar op en bedenken zij een oplossing voor de circulaire economie: een systeem waarin je met oude en bestaande dingen iets nieuws maakt.

Wanneer?

19-20-21 oktober 2017

Waar?

SPARK Campus, Graafsebaan 3 in Rosmalen

Wat?

De challenge is een driedaagse intensieve teamchallenge waarin je een oplossing bedenkt voor een uitdagend vraagstuk. Geïnspireerd door designers en bedrijven ga je aan de slag om nieuwe producten of ideeën te bedenken die bijdragen aan de circulaire economie. Hierin gooi je niets meer weg, maar gebruik je bestaande materialen, oude producten of reststoffen eindeloos opnieuw.

Voor wie?

De challenge is bedoeld voor alle studenten van HBO, WO en MBO die wel van een uitdaging houden

Begeleiding?

Het team van Robbert en jouw docenten begeleiden je gedurende deze drie dagen. Je zult snel kennis en inspiratie opdoen en nieuwe mensen leren kennen. Ideaal!

Kosten?

Gratis! Bovendien kiezen we tijdens de Dutch Design Week een winnaar van de challenge. Het winnende team krijgt de kans haar idee ook echt in de praktijk uit te voeren.

Inschrijven?

Een team is 3-5 personen groot, inschrijven kan door een mailtje te sturen naar robert@iiaw.nl of via info@sparkcampus.nl. Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen! Inschrijven kan nog tot 1 augustus aanstaande.

Meer informatie? Mail ons via info@sparkcampus.nl