Challenge

  Challenge

  CLOSE THE LOOP- SPARK Challenge editie 2017

   

  Resources, hulpbronnen en afvalstoffen worden uitgewisseld over de hele wereld. Dat vergt veel energie en zorgt voor veel restmateriaal. Het ‘sluiten van kringlopen’, ofwel niets meer weggooien en alles opnieuw gebruiken, leidt tot heel toffe nieuwe producten en ideeën! Met wat er is, creëer je waarde.

  Dat klinkt fantastisch, maar is de praktijk lastig. Een kring sluiten betekent niet alleen dat je heel inventief moet zijn met materialen en grondstoffen, maar ook met afval en reststoffen. Of de manier waarop je dit systeem stimuleert en rendabel krijgt. Dit is de opgave die we gaan kraken tijdens de SPARK Challenge 2017.

  Een ideale challenge voor ambitieuze studenten die graag kennismaken met bedrijven, andere studenten en vol energie aan de slag gaan! We hebben maximaal 50 plekken, vol=vol! Dus ben jij een student die alles uit de kast haalt en een opleiding volgt zoals technische bedrijfskunde, commerciële economie, bouwkunde, milieukunde, vormgeving of communicatie? Schrijf je dan nu in via onderstaande buttons.

  Challenge dagen: 7, 8 en 9 december. Op 7 en 8 december van 8:30 tot 22:00 uur en op zaterdag 9 december van 8:30 uur tot 18:00 uur. Locatie: SPARK Campus, Graafsebaan 3 in Rosmalen.

  Schrijf je nu in en zorg dat je erbij bent!

  Meer informatie? Mail Robert Wit, robert@iiaw.nl, of bel 06-46.12.22.36