Talent

SPARK Talent is hét cross-over innovatieprogramma voor Young Professionals. Ambitieuze talenten gaan gedreven tot het uiterste met elkaar aan de slag met innovatievraagstukken, aangeleverd door hun eigen organisatie.

Geïnteresseerd om als organisatie of talent mee te doen in een volgende editie? Vul het formulier in of neem contact op met Louise Savelkoul via louise@sparkcampus.nl of per telefoon 06-12783370.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Voor Wie?

Management of directie

17

Ben jij verantwoordelijk voor een bedrijf of organisatie die zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van klantgericht innoveren & product development en heb je concrete innovaties of vraagstukken waarmee je aan de slag wil? Dan is het cross-over innovatieprogramma voor Young Professionals wat voor jouw organisatie.

Namens jouw organisatie doet er een Young Professional mee aan SPARK Talent; hét cross-over innovatieprogramma. Geef jij een gedreven werknemer binnen jouw bedrijf de kans om naast de dagelijkse werkzaamheden nog verder te ontwikkelen en deze kennis de organisatie te laten verrijken? Niet alleen creëer je als bedrijf innovaties, het programma draagt ook bij aan een versnelde groei van het zakelijke netwerk en de ontwikkeling en binding van jouw Young Professionals.

De kosten voor het programma bedragen € 5.000,- (exclusief BTW) per deelnemer. Wil je meer informatie over het programma of vrijblijvend kennismaken met SPARK? Vul dan het interesseformulier in of neem direct contact op met Kirsten Stolk via telefoonnummer 06-11522587.

Young Professionals met een baan

4

Ben jij een Young Professional met een vette baan en heb je affiniteit met innovatie en product development? Denk jij er ook wel eens over na hoe jij je naast je baan nog meer kan ontwikkelen? Vind je het leuk om samen te werken met gedreven Young Professionals uit verschillende sectoren? Dan is SPARK Talent wat voor jou.

Tijdens het 9 daagse programma leer je op basis van de methode Lean startup & design thinking klantgericht te innoveren aan de hand van concrete innovaties, aangedragen door jouw organisatie, Daarnaast verbreed je je netwerk door samen te werken aan maatschappelijke vraagstukken en ben je bezig jezelf te ontwikkelen. Doe mee aan SPARK Talent en vertegenwoordig jouw organisatie in dit programma. Zet ideeën om in realisatie.

Ben je enthousiast? Laat ons je helpen om je manager te overtuigen dat jij deze kans niet mag laten liggen. Vul het interesseformulier in of neem direct contact op met Kirsten Stolk via telefoonnummer 06-11522587.

(Bijna) afgestudeerde talenten

58

Ben jij (bijna) afgestudeerd en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je affiniteit met innovatie en product development en vind je het leuk om samen te werken met gedreven Young Professionals uit verschillende sectoren? Dan is SPARK Talent wat voor jou.

Meld je aan voor de talentpool van SPARK Talent door ons je CV te mailen. Bedrijven kunnen je aan de hand van jouw CV sponsoren om mee te doen aan SPARK Talent; hét cross-over innovatieprogramma voor Young Professionals. Als er van beide kanten een match is kan je vervolgens een baan worden aangeboden. Een informele manier van werving en selectie dus.

Tijdens het 9 daagse programma van SPARK Talent leer je op basis van de methode Lean startup & design thinking klantgericht te innoveren aan de hand van concrete innovaties, aangedragen door organisaties uit heel Nederland.

Ben je enthousiast? Mail dan je CV naar Kirsten Stolk, programma manager van SPARK Talent. Voor verder vragen of informatie kun je contact opnemen met Kirsten via telefoonnummer 06-11522587.

Bedrijf of organisatie op zoek naar jong talent

23

Ben jij op zoek naar gedreven Young Professionals met affiniteit voor innovatie en product development en heb je concrete innovaties of vraagstukken waarmee je aan de slag wil? Sponsor dan één van onze ambitieuze talenten voor SPARK Talent. Je investeert in een jong talent die mee doet aan het innovatieprogramma. Mocht er van beide kanten een match zijn, kun je hem of haar een baan aanbieden binnen jouw organisatie.

Heb je concrete innovaties of vraagstukken waarmee je aan de slag wil en ben je op zoek naar jong talent, dan ben je bij SPARK aan het goede adres. Heb je interesse? Geef dan aan waar je naar op zoek bent, dan kijken wij of we binnen onze talentpool een passende kandidaat kunnen vinden.

Wil je meer informatie over het programma of de talentpool, of vrijblijvend kennismaken met SPARK? Vul dan het interesseformulier in of neem direct contact op met Kirsten Stolk via telefoonnummer 06-11522587.

Programma

De innovaties worden gecreëerd aan de hand van de methodes Lean Start-up en Design Thinking. In april start de volgende editie.

Sfeerimpressie

Deelnemende organisaties

In de vorige edities namen de volgende bedrijven en organisaties deel aan SPARK Talent: