Nieuws & Agenda

Maak kennis met de verschillende soorten robots, nieuwste technische innovaties, doe mee met kinderworkshops, bekijk eigentijdse designs en zie wat de nieuwste 3D printers voor je in petto hebben. Kom naar het SPARK Makers Event op 1 juli! Wij laten je zien hoe de stad van de toekomst er uit ziet, met allerlei Urban Innovations tonen we hoe we de gebouwde wereld om ons heen mooier, slimmer of beter kunnen maken.

 

Op 1 juli vindt het SPARK Makers Event plaats in de Kaaihallen, Tramkade 26 in ‘s-Hertogenbosch. Dit festival wordt georganiseerd voor iedereen om kennis te maken met innovatie, techniek en design om de stad een beetje mooier, groener en slimmer te maken. Vanaf 12.00 uur ontmoet je uitvinders, designers, doe-het-zelvers, ambachtslieden, bedrijven, wetenschappers, kunstenaars, hackers, softwareontwikkelaars, hobbyisten, nerds van de zolderkamer en alles wat er tussenin zit. Op het Makers Event showen zij hun creaties, delen zij hun ideeën en brengen ze hun onstuitbare enthousiasme over op …jou! Rollende keukens en een fijn deuntje maken je middag compleet.

 

Wanneer: zaterdag 1 juli

Hoe laat: 12:00-18:00 uur

Waar: Tramkade, ’s-Hertogenbosch

Toegang gratis

 

Het Makers Event organiseren we niet zomaar, hiermee stimuleren we kennisdeling en innovatie. We creëren een broedplaats en ontmoetingsplaats voor iedereen – jong en oud – die geïnteresseerd is in techniek en creativiteit. Meer informatie: noortje@sparkcampus.nl