Nieuws & Agenda

De komende maanden gaat de campus weer bruisen. Een nieuw format zal onder andere geïntroduceerd worden: SPARK Breakfast Meet-up. Onder het genot van een heerlijk ontbijtje zal SPARK de komende maanden haar relaties en bekenden trakteren op inspirerende verhalen van de vele bewoners op de campus. De spotlights gaan aan voor de bewoners op de campus! 

De programmering zal bestaan uit circa 10 ontbijtsessies verdeeld over het jaar. Eén van de eerste bewoners van de campus Leap3D zal aftrappen op 8 juni. Het programma start om 7.45 uur met inloop en eindigt uiterlijk 9.15 uur. De sessie is klein van opzet, praktisch van aard en laat de aanwezigen hands-on zien wat laserscanning inhoudt. Tevens kan men met een VR-bril door speciale modellen lopen om te ervaren hoe een gebouw, wat gemoduleerd is, er in het ‘echt’ uitziet.

Leap3D is dé specialist op het gebied van 3D laserscanning en 3D modelleren van bestaande situaties: as-built2BIM. Hiermee creëren zij betrouwbare as-built 3D modellen voor transformatie of renovatie of retrofit. De meerwaarde voor de afnemer is betrouwbare as-built gegevens, reductie faalkosten en kortere bouwtijd.  Leap3D werkt in de bouw, civiel en de industrie. Opdrachtgevers zijn o.a. ingenieursbureaus, aannemers, gemeenten, projectontwikkelaars en architecten.

SPARK zet tijdens de sessies de deuren open voor haar relaties. Aanmelden kan via deze link.