Nieuws & Agenda

Resources, hulpbronnen en afvalstoffen worden uitgewisseld over de hele wereld. Dat vergt veel energie en zorgt voor veel restmateriaal. Het ‘sluiten van kringlopen’, ofwel niets meer weggooien en alles opnieuw gebruiken, leidt tot heel toffe nieuwe producten en ideeën! Met wat er is, creëer je waarde.

Dat klinkt fantastisch, maar is de praktijk lastig. Een kring sluiten betekent niet alleen dat je heel inventief moet zijn met materialen en grondstoffen, maar ook met afval en reststoffen. Of de manier waarop je dit systeem stimuleert en rendabel krijgt. Dit is de opgave die we gaan kraken tijdens de eerste editie van de SPARK Challenge.

Een ideale challenge voor ambitieuze studenten of bedrijven die graag kennismaken met bedrijven, andere studenten en vol energie aan de slag gaan! Op 9 december kun je komen kijken en luisteren wat er in de praktijk gebeurd is met de challenge dan wordt er namelijk een middag georganiseerd vol met pitches vanaf 14.00 uur

Challenge dagen: 7,8 en 9 december. Op 7 en 8 december van 8:30 tot 22:00 uur en op 9 december van 8:30 uur tot 18:00 uur (met om 14.00 uur de pitchfinale). Locatie: SPARK Campus, Graafsebaan 3 in Rosmalen.

Meer informatie? Mail Robert Wit, robert@iiaw.nl, of bel 06-46.12.22.36 of kijk onder: http://sparkcampus.nl/programmas/challenge/