Nieuws & Agenda

Zaterdag 1 juli, 14:00 uur, Kaaihallen, ’s-Hertogenbosch

De spinner is eigenlijk al meer dan 24 jaar oud, maar is dit voorjaar echt definitief doorgebroken. Hype of niet, honderdduizenden, zo niet miljoenen kinderen en volwassenen vermaken zich er dagelijks mee.

SPARK Campus organiseert daarom een ‘wedstrijdje’ spinnen, ofwel een heuse challenge voor iedereen met, of zelfs zonder een spinner. Want die maak je bij ons namelijk gewoon zelf. Op 1 juli aanstaande vindt het SPARK Makers Event plaats in de Kaaihallen aan de Tramkade in ’s-Hertogenbosch. Hier laten meer dan 50 makers hun ideeën en prototypes voor de toekomst zien. Speciaal voor deze gelegenheid worden de 3d printers en lasersnijders van SPARK ook aan het werk gezet om zelf –ter plekke- je eigen coole spinner te maken. Zo laten we zien dat techniek toegankelijk is voor iedereen.

Om 14:00 uur stipt start de grote Spinner-challenge. Iedereen, jong of oud, is welkom. De uitdaging is om zo lang mogelijk en zo veel mogelijk spinners te laten draaien. Hiermee laten we met elkaar zien dat techniek niet ingewikkeld is, maar plezier geeft, energie creëert en het onmogelijke mogelijk maakt. Want zeg nou eerlijk: heb jij ooit met honderden tegelijk een spinner laten draaien? Dit is je kans! Ben erbij en kom naar de Kaaihallen in Den Bosch op 1 juli! Het event is gratis toegankelijk. Dankzij Nehem KMC Kennismanagement kun je op het event je eigen spinner maken en deze gebruiken tijdens de challenge.

Meer info: http://sparkcampus.nl/programmas/spark-makers-event-2017/